Pasta tartinabila din ficat de prepeliță

Supă de prepeliță cu tăiței de casă
30 martie 2018

Pasta tartinabila din ficat de prepeliță

Sa începem cu începutul 🙂

După cum știți carnea de prepeliță este o delicatesa sănătoasă și bogata în vitamine. La fel și organele acestora.

Pt rețeta de pasta va trebuie ficat de prepeliță aprx 500 gr și 250 gr fudulii ( mie îmi place sa le combin) , legume diverse, ce va place mai mult ( ardei, roșii,praz/ceapa, dovlecel, verdeață, morcov , pastarnac, țelină)… Pun toate legumele (tăiate în cubulețe iar rădăcinoasele pe razatoare) într-o tigaie cu ulei de măsline și le las la înăbușit…după ce consider ca au fost înăbușite destul , le sting cu 1 pahar generos de vin și le las la foc mic pana se înmoaie legumele… Mai completez cu vin dacă e nevoie..potrivesc de sare și piper iar când sunt aproape gata pun și ficatul (opărit înainte)și fuduliile (opărite la fel) peste legume și mai las la inabusit împreună vreo 10 minute…după care opresc focul și le las sa se răcească…după care le blenduiesc și gata pasta noastră …un deliciu la micul dejun, prânz ,cina 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *