Despre noi

Microferma de prepelite Craiova este rodul ideilor si eforturilor familiei Darac. Catalin, este specialist in constructia de custi si maternitati, de incubatoare si in tot ce inseamna cresterea si inmultirea prepelitelor.
Are o experienta extinsa in incubarea oualor cu cateva sute de mii de pui eclozati si crescuti in incubatoare, pentru inceput, dupa aceea in maternitati special amenajate.Tot el se ocupa si de furajarea naturala a prepelitelor. Daca doriti sa faceti programari de oua de incubat sau consum nu ezitati sa ne contactati la nr. de tel 0745372267.
In legatura cu cresterea prepelitelor, am inceput usor, putin cate putin din dorinta de a manca sanatos si a ne creste copiii cat mai natural. Asa am ajuns sa iubim ceea ce facem.
Crescand la curte, iubind natura, am decis sa ne ocupam timpul cu aceste minunate pasari. Fiind unele dintre pasarile cu cel mai mic risc de imbolnavire, cu o carne frageda si sanatoasa si oua fara colesterol, am reusit sa invatam ce nevoi au, cum trebuie tratate si ingrijite. Acum ne putem bucura de un numar crescut de prepelite, atat pentru carne cat si pentru oua.
Usa noastra este permanent deschisa tuturor si ne bucuram de fiecare data cand cunoastem oameni preocupati de calitatea si prospetimea produselor pe care le mananca zi de zi.